Win een initiatievlucht op de Dag van de Student!

 

Op 30 september 2018 pakt Toran Heliservices uit met zijn allereerste ‘Dag van de Student’. Tussen 10 en 16 uur openen we de deuren van onze verschillende opleidingscentra voor het grote publiek. De thuisbasis van Toran Heliservice is gelegen op de luchthaven Kortrijk-Wevelgem. Daarnaast zijn we ook actief vanuit de helihavens van Knokke, Antwerpen en Sint-Truiden. Er vallen ook leuke prijzen te winnen om er een onvergetelijke dag van te maken!

In een vliegtuig vliegen, die ervaring hebben de meesten onder ons reeds verschillende keren gehad. Maar meevliegen in een helikopter? Dat is een andere zaak! Helikopters staan dan ook meestal niet ter beschikking voor iedereen die wenst mee te vliegen.

Wil je de zwaartekracht eens overwinnen en zelf plaats nemen achter de knuppel? Neem dan deel aan onze wedstrijd, en wie weet kan je het binnenkort zelf ervaren, Toran geeft namelijk één initiatievlucht ter waarde van €230 weg tijdens onze studentendag op de locatie van jouw keuze! Maar dat is niet alles, we geven ook onmiddellijk een kostendelende vlucht ter waarde van €80 weg! Jij beslist waar we vertrekken, waarna je kan genieten van het uitzicht en de unieke inzichten van de werking van een helikopter en van een internationale luchthaven.

Wil jij kans maken op één van onze twee mooie prijzen? Beantwoord dan onze twee vragen en bewijs dat jij een echte helikopter kenner bent! Deelnemen kan tot 23 september, 23 uur. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wedstrijdvragen

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]